top of page

Inschrijven Leth's Dance Zomerkamp 2022!

Bijgewerkt op: 5 jul. 2022

Van 11 t/m 15 juli is weer het Leth's Dance Zomerkamp! In het Korzo theater gaan kinderen van 4 t/m 11 jaar aan de slag met dans, theater, choreografie, circus en knutselen. 11 & 12 juli: 4 t/m 6 jaar | €80,- 13 t/m 15 juli: 7 t/m 11 jaar | €120,-Het kamp is inclusief lunch, drinken en (gezonde) tussendoortjes. De kinderen worden elke dag om 9.00 uur verwacht en mogen vanaf 16.30 uur weer opgehaald worden.

11 & 12 juli | 4 t/m 6 jaar

Op maandag 11 en dinsdag 12 juli 2022 volgen kinderen van 4-6 jaar vele workshops. Er staan theaterlessen, circuslessen, lessen beeldende kunst en verschillende workshops dans op het programma. Op maandag zien we de voorstelling Meneer Pannenkoek van ons jeugddansgezelschap. Deze voorstelling geeft de kinderen inzicht in vormen, kleuren, lijnen en compositie. Onze dansers geven een reflectieworkshop op deze voorstelling inclusief gebruik van multimedia.

Ter ontspanning spelen wij buiten, relaxen we in de voorleeshoek, kijken een filmpje, doen aan kinderyoga en we eindigen de dag met de kinderdisco.

13 t/m 15 juli: 7 t/m 11 jaar

Het programma van dit zomerkamp bestaat uit workshops in verschillende dansstijlen zoals hiphop, salsa, klassiek en modern. Daarnaast gaan ze zelf een choreografie maken en gaan ze aan de slag met theaterlessen, dramaturgie, rekwisieten maken en zanglessen. Alle activiteiten werken toe naar een gezamenlijke presentatie welke de kinderen maken onder begeleiding van alle docenten. Na de presentatie volgt nog een gezamenlijke evaluatie met de dramaturg.

Op woensdag zien ze de voorstelling Mijn huis: waar ik niet mag wonen. Het gedanste levensverhaal van de Syrische vluchteling Ramez Kamel. Na de voorstelling leiden onze dansers een nagesprek over het thema van de voorstelling, over de betekenis van vrijheid en thuis: de plek waar jij je veilig voelt en mag zijn wie je bent. Ter ontspanning doen de kinderen yoga, bootje varen, een picknick in het park en chillen.
Comments


bottom of page