top of page
Drie dansers van Lonneke van Leth Dans in vrolijke posen

Leths Dance Zomerkamp

Zomerkamp in een echt theater!

Ieder jaar organiseren we weer een zomerkamp met leuke Dans, Theater, Muziek en Beeldende kunst workshops. 

Het meerdaagse kamp is inclusief lunch, drinken en (gezonde) tussendoortjes. De kinderen worden elke dag om 9.00 uur verwacht en mogen vanaf 16.30 uur weer opgehaald worden. Zie hieronder welke leeftijd bij welke data horen. 

 

4 t/m 6 jaar

​De kinderen van 4-6 jaar volgen verschillende workshops dans, maar ook theaterlessen, circuslessen en lessen beeldende kunst. Op maandag beleven ze de voorstelling Meneer Pannenkoek van ons jeugddansgezelschap. Deze voorstelling geeft de kinderen inzicht in vormen, kleuren, lijnen en compositie. Onze dansers geven een reflectieworkshop op deze voorstelling inclusief gebruik van multimedia.

Ter ontspanning spelen ze buiten, relaxen in de voorleeshoek, kijken een filmpje, doen aan kinderyoga en we eindigen de dag met de kinderdisco.

 

7 t/m 11 jaar

Tijdens het Zomerkamp werken de kinderen samen naar een eindpresentatie en gaan onder andere aan de slag met verschillende dansworkshops, theaterlessen, het maken van rekwisieten, filosofie en zang. Het thema dit jaar is Versta je mij? Door elkaar te ‘verstaan’ kun je elkaar ook beter begrijpen. Wat kan ik doen om de ander te verstaan en hoe zorg ik ervoor dat de ander mij verstaat? Tijdens het kamp zien de kinderen onze nieuwste jeugdvoorstelling, ontspannen ze door yoga, picknicken in het park en verder lekker chillen.

bottom of page