top of page

Online showcase Lonneke van Leth Dans

Alle jeugdboekers en -programmeurs van theaters en scholen opgelet:

op woensdag 18 november organiseren wij een online showcase.


Online

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij geen real-life showcase in een theater organiseren, daarom hebben wij besloten de showcase in een online vorm te gieten. 

Want, heel graag willen wij u wel ontmoeten en ons aanbod laten zien!


Meet & Greet met Lonneke

Maak online kennis met het jeugddansgezelschap Lonneke van Leth Dans! In deze online showcase neemt Lonneke van Leth u persoonlijk mee langs korte video-opnames van haar verschillende jeugdvoorstellingen. Daarbij licht zij zelf de stukken toe en geeft inzicht in haar uitgangspunten en inspiratie voor het werk van Lonneke van Leth Dans. 

Log online in vanaf uw werkplek en u kunt de showcase bijwonen.


Tijden

De online showcase wordt verdeeld in twee blokken: 

Primair onderwijs (4-12 jaar): 13.00 - 14.00 uur

(14.00 - 14.30 uur: mogelijkheid tot napraten en vragen stellen)

Voortgezet onderwijs (12-20 jaar): 15.00 - 16.00 uur

(16.00 - 16.30 uur: mogelijkheid tot napraten en vragen stellen)


Interesse?

Ben jij een boeker of programmeur bij een theater of een school en geïnteresseerd in jeugdvoorstellingen? Laat het ons weten! Wij sturen u graag een link waarmee u online kunt inloggen bij onze showcase. Stuur een mail naar: publiciteit@lonnekevanleth.nl


Programma online showcase

Deze jeugdvoorstellingen zullen langskomen tijdens onze online showcase: 

Primair onderwijs (showcase 13.00 - 14.00 uur)

In ‘Kleur beweegt jou!’ nemen de dansers jonge kinderen mee in een wereld van kleur en dans. Een interactieve kleutervoorstelling.

Het publiek bevindt zich in de setting van een spelshow. Vier dansers vormen de twee teams die tegen elkaar battle'n om de felbegeerde Olympische Spelshow-medaille.

Ouder worden we allemaal, daar hoef je niets voor te doen. Maar hoe kan dat? En wil ik dat eigenlijk wel? Filosofische vraagstukken over ‘het groter worden’ en de tijd komen aan bod.

The Match (6+)

Een gedanste voetbalwedstrijd waar dans en voetbal elkaar ontmoeten.

Voortgezet onderwijs (showcase 15.00 - 16.00 uur)

Over een generatie jongeren die opgroeit in een wereld waarin social media een grote rol speelt. Wat voor goeds heeft het ons gebracht, en waar zit het gevaar?

Een triple bill programma waarin 'de mens' in drie stukken centraal staat.

Dans en het onverwoestbare verhaal van Romeo en Julia worden gebruikt om jongeren vanaf 12 jaar de vluchtelingenproblematiek te laten voelen. 

· Het verrotte leven van Floortje Bloem (12+)

Het dramatische verhaal uit het befaamde boek van Yvonne Keuls, 'Het verrotte leven van Floortje Bloem', wordt bewerkt naar eigentijdse dans, video en met speciaal gecomponeerde muziek door Jacob ter Veldhuis. Première najaar 2021.

· Pi (12+)

In deze dansvoorstelling, te boeken vanaf maart 2022, gaan twee dansers en slagwerkers van Percossa op een queeste om het mysterie van Pi te ontrafelen. Eeuwenoude rituelen uit de Oosterse vechtkunst zijn het uitgangspunt voor choreografieën en ritmes.

Коментарі


bottom of page