top of page

Over social media, wat voor goeds heeft het ons gebracht, en waar zit het gevaar?

Een dansvoorstelling over een generatie jongeren die opgroeit in een wereld waarin social media een grote rol speelt. Wat voor goeds heeft het ons gebracht, en waar zit het gevaar?
In ‘Is dit echt?!’ lopen realiteit en verwachtingen door elkaar. Wat is nog echt? Of is alles nep en een afspiegeling van datgene wat we graag zouden willen zien? We willen graag succesverhalen lezen, maar is dat realistisch? En wat doet dat met mensen die falen? Mag je nog wel falen?

Publiekslievelingen Marco en Linda doen mee aan een danscompetitie en halen de finale. De spanning neemt toe naarmate de finale nadert. Ze begonnen ooit als danspaar, maar Marco begint steeds meer te voelen voor Linda. Hij probeert dit te verbergen, zodat het de prestaties niet zal beïnvloeden. Linda heeft niets in de gaten en reageert zelfs via Connectwave op avances van een concurrerende danser. Dit wordt voor Marco erg ingewikkeld. Als het publiek hier ook nog lucht van krijgt en de intriges in het openbaar online worden besproken en beoordeeld, liggen de privé levens van beide op straat. Alles zit tegen en het lijkt onmogelijk om dit nog samen tot een goed einde te brengen.

Wilt u meer informatie of boeken? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.
Is dit echt?! wordt landelijk aangeboden via Impresariaat Uit De Kunst: info@iudk.nl
Voor boekingen in Den Haag en omstreken, neem contact op met: zakelijk@lonnekevanleth.nl

Specificaties:
Leeftijd: 12+
Thema: Opgroeien in een wereld met social media
Publiek School/theater 150/240
Duur 45 minuten
Opbouw 90 minuten

Team:
Choreografie/concept: Lonneke van Leth
Decor/film/concept: Vincent de Kooker
Dansers: Riccardo Sbrighi of Nicky van Cleef en Camille Pidou of Marianna van Beek of Viridiana Hernandez, Martijn Schipper
Muziek: Divers
Kostuums: Heidi de Raad

Is Dit Echt

12 +

Aanvraagformulier

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

 

Bedankt voor je aanvraag!

Aanvraagformulier
bottom of page