top of page

Haagse Shuffle experience

Wie organiseren dit initiatief?

Lonneke van Leth Dans is het Haags dansgezelschap voor de jeugd. Zij spelen vele dansvoorstellingen op basis- en middelbare scholen door heel Nederland en zijn met familievoorstellingen ook in het theater te zien. Met verhalende, beeldende en klassiek moderne dansstijl vol humor en toegankelijke choreografieën weet Lonneke van Leth Dans kinderen en jongeren te enthousiasmeren voor moderne dans. Choreografe Lonneke van Leth bedacht de choreografie voor de Haagse Shuffle.

 

De Haagse Aanpak Gezond Gewicht (HAGG) van GGD Haaglanden wil graag dat alle kinderen in Den Haag gezond opgroeien in een beweegvriendelijke omgeving waar de gezonde keuze de makkelijke keuze is. HAGG realiseert dit door samen te werken met professionals in de omgeving van het kind, onder andere door gezond gewoon te maken. Water drinken als je dorst hebt, fruit als tussendoortje, kleine traktaties en genoeg bewegen. HAGG wil vooral laten zien dat gezond ook leuk en lekker kan zijn!

Subsidie

Door financiele bijdragen van Fonds 1818, GGD Haaglanden, VSB Fonds en de gemeente Den Haag kunnen wij de Haagse Shuffle voor een kleine bijdrage aanbieden aan de scholen. 

De school gaat dit traject aan met Lonneke van Leth Dans en Haagse Aanpak Gezond Gewicht voor de volle drie jaar.

bottom of page