top of page

Een gedanste voetbalwedstrijd waar dans en voetbal elkaar ontmoeten.


Een humoristische voorstelling waarin met veel energie een voetbalwedstrijd wordt gedanst. De dansers storten zich op de irritante scheidsrechter, ontvangen onterecht rode en gele kaarten, doen de warming up en nemen zeer flitsend een penalty of hoekschop en dit alles op stoere rock muziek. Het publiek komt ook aan de bal met een nagesprek en dansroutine van 15 minuten op toneel als afsluiting.
The Match is een gedanste voetbalwedstrijd en was oorspronkelijk een choreografie opdracht van Holland Dance voor Iceland Dance company in 2003.

Bij de voorstelling kan een aparte workshop ‘Topsport en Dans’ worden geboekt. In een aansluitende workshop van totaal 50 minuten bewegen de leerlingen veel. Welke vaardigheden gebruik je als danser en topsporter iedere dag? Hoe kun je een sport gebruiken om tot een choreografie te komen?

Specificaties:
Leeftijd: 6 - 16 jaar
Thema: Dans en sport, Gedrag, Winst/verlies
Publiek (school/theater) 150/240
Duur 50 minuten
Opbouw 120 minuten
Language no problem

Team:
Choreografie/concept: Lonneke van Leth
Dansers: Riccardo Sbrighi, Camille Pidou, Noortje Vogels, Esmee le Can, David Vermeulen, Thomas van der Linden, Mathieu van Hal, Lotte van Breukelen, Nicky van Cleef, Martijn Schipper, Reindert van Rijn, Nick Sebrechts, Daria Titova, Loris Casalino, Erik Cataldo, Hazel Ofner,
Muziek: Ske

The Match PO

6 - 16 jaar

Aanvraagformulier

Vul het formulier in en we nemen contact met je op!

 

Bedankt voor je aanvraag!

Aanvraagformulier
bottom of page