top of page

Zoeken wij jou?

Lonneke van Leth Dans zoekt een zakelijke rechterhand


Lonneke van Leth Dans is hét Haags jeugddansgezelschap. Door de jeugd te raken, te verwonderen en aan het denken te zetten, willen wij hen op een toegankelijke manier kennis laten maken met dans. In onze voorstellingen wordt de verhalende dansstijl gecombineerd met tekst, vormgeving, muziek en digitaal beeld.

Lonneke van Leth Dans komt op alle scholen: van basisonderwijs en MBO tot speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs, in de regio Haaglanden en door het hele land. Wij bezoeken scholen met voorstellingen, workshops en lesprogramma’s. In onze studio geven we wekelijks danslessen aan kinderen en volwassenen.


De afgelopen jaren is onze organisatie hard gegroeid. Daarom zoeken we iemand die de zakelijk leider kan ondersteunen op ons kantoor op de Bink 36 in Den Haag. Iemand die met ons mee investeert in de toekomst van het gezelschap. Ons ZZP-team is klein, bestaat uit allrounders en we werken zodanig dat iedereen in zijn kracht staat. Samen bekijken we welke taken bij jou terechtkomen. De taken kunnen zijn: het online aanbod monitoren, verkoop aan en contact met theaters, opstellen en afhandelen contracten, bezoeken aan/contact met scholen, een deel van de financiële administratie, bijhouden prestatiecijfers, verhuur van onze eigen studio en telefonische acquisitie.


Kom jij ons leuke team versterken?


Ben jij:

- iemand met een relevante opleiding op HBO niveau?

- woonachtig in de regio Den Haag/Rotterdam?

- ZZP’er of sta je ervoor open om ZZP’er te worden?

- sneldenkend, nauwkeurig en goed in plannen?

- enthousiast, toegankelijk, verantwoordelijk en integer?


Heb jij:

- affiniteit met kunst en cultuur?

- een scherp oog voor cijfers?

- enige ervaring met verkoop en vind je contact met mensen leuk?

- een vlotte babbel en beheers je de Nederlandse taal?


Dan zoeken wij jou!


Wij bieden:

- een toffe werkplek met een hecht team, waar je zeker kunt doorontwikkelen.

- een plek waar je achter de schermen veel meekrijgt van het artistieke proces.

- een plek waar culturele diversiteit en inclusie vanzelfsprekend zijn.

- afwisselende werkzaamheden voor 2 tot 3 dagen per week.

- een passend salaris.


Ideaal gezien start je al half september. Stuur jouw CV en korte motivatie voor 28 augustus naar zakelijk@lonnekevanleth.nl. Mocht je vragen hebben, bel dan vanaf 17 augustus met Diane: 06-28352309.
Comments


bottom of page