top of page

Koop nu tickets voor het Zomerkamp

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2023

10 en 11 juli: 4 t/m 6 jaar

Op maandag 10 en dinsdag 11 juli 2023 volgen kinderen van 4-6 jaar verschillende workshops dans, maar ook theaterlessen, circuslessen en lessen beeldende kunst. Op maandag beleven ze de voorstelling Meneer Pannenkoek van ons jeugddansgezelschap. Deze voorstelling geeft de kinderen inzicht in vormen, kleuren, lijnen en compositie. Onze dansers geven een reflectieworkshop op deze voorstelling inclusief gebruik van multimedia. Ter ontspanning spelen ze buiten, relaxen in de voorleeshoek, kijken een filmpje, doen aan kinderyoga en we eindigen de dag met de kinderdisco.


12 t/m 14 juli: 7 t/m 11 jaar

Tijdens het Zomerkamp 2023 werken de kinderen samen naar een eindpresentatie en gaan onder andere aan de slag met verschillende dansworkshops, theaterlessen, het maken van rekwisieten, filosofie en zang. Het thema dit jaar is Versta je mij? Door elkaar te ‘verstaan’ kun je elkaar ook beter begrijpen. Wat kan ik doen om de ander te verstaan en hoe zorg ik ervoor dat de ander mij verstaat? Tijdens het kamp zien de kinderen onze nieuwste jeugdvoorstelling, ontspannen ze door yoga, picknicken in het park en verder lekker chillen.


Tijd en Locatie

10 en 11 juli 4 t/m 6 jaar en 12 t/m 14 juli voor 7 t/m 11 jaar LET OP: Dit jaar is de locatie Het Koorenhuis, Prinsegracht 27, 2512 EW Den Haag

Comments


bottom of page