top of page

''Ik ben blij dat wij 2020 enigszins positief kunnen afsluiten.''

''Zo net voor het nieuwe jaar duiken we toch weer met z'n allen een lockdown in. Ontzettend vervelend voor al die mooie voorstellingen die nog op de agenda stonden, maar noodzakelijk. Ook bij ons zijn er alweer schoolvoorstellingen geschrapt, zowel voor als na de 5 weken durende kerstvakantie. Hoewel ik van 5 weken niet werken, want thuis met de 3 kids is daar echt geen ruimte voor ook al denkt men daar duidelijk anders over, erg somber wordt, ben ik toch blij dat wij 2020 enigszins positief kunnen afsluiten.

Wij hebben ondanks Corona een hele mooie speellijst kunnen realiseren van meer dan 120 voorstellingen, 2 premières mogen beleven, 2 zomerkampen gerealiseerd en niet te vergeten De Haagse Shuffle gelanceerd in samenwerking met Haagse Aanpak Gezond Gewicht van de GGD Haaglanden. Met al deze bedrijvigheid hebben wij meer dan 20.000 kids (en hun ouders) weten te bereiken en daar zijn wij enorm trots op!

Wij groeien en gaan ons de komende jaren nog meer verankeren in onze stad Den Haag met allemaal mooie voorstellingen, zomerkampen, lessen, projecten, festiviteiten en meer. Hou ons in de gaten!

Door Corona konden we helaas onze Sweet 16 Party niet door laten gaan, maar niet getreurd, in 2022 worden wij VOLWASSEN!!!

Wij danken de Haagse gemeenteraad voor hun hartverwarmende steun in het proces rondom de structurele subsidie voor 2021-2024!

Ik wens iedereen namens ons hele team fijne kerstdagen en een prachtig maar vooral gezond 2021!''

- LonnekeComments


bottom of page