Missie  

Lonneke van Leth maakt verhalende en beeldende dansvoorstellingen. In haar choreografieën weet zij met haar humor en treffende muziekkeuzes jong en oud te enthousiasmeren voor moderne dans. De voorstellingen zijn van hoog artistiek niveau. Den Haag is voor Lonneke van Leth de stad waar zij haar inspiratie vindt en haar producties vormgeeft.  

 

Visie

Lonneke van Leth Dans is hét dansgezelschap dat van iedereen dansliefhebber maakt! Van jongs af aan. Met haar eigenzinnige verhalende dansstijl heeft Van Leth een vaste plek binnen het Nederlandse dansaanbod.

 

Doelstelling

De doelstelling van de stichting staat vermeld in artikel 2 van de statuten:

De stichting heeft ten doel: het bevorderen van de dans-en theater cultuur door het ontplooien en presenteren van culturele initiatieven en activiteiten, alles in de ruimste zin.

 

Positionering

Lonneke van Leth Dans onderscheidt zich door eigenzinnigheid, non-conformisme en een eigen stijl en koers. Van Leth werkt, waar mogelijk, met specifiek voor haar gecomponeerde muziek en live uitvoering. Lonneke van Leth Dans is hét jeugd dansgezelschap van Den Haag. Dit maakt haar belangrijk voor zowel de Haagse als de landelijke dansketen.