top of page

Mixed Bill [geannuleerd, wordt verzet]

U gaat genieten van de voorstellingen Core, Hopper en Een Romeo En Julia. Aan de hand van anekdotes vertelt choreografe en artistiek leider Lonneke van Leth wat haar inspiratiebronnen waren en welke keuzes ze maakte voor haar choreografieën.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mixed Bill [geannuleerd, wordt verzet]
Mixed Bill [geannuleerd, wordt verzet]

Tijd en Locatie

19 mrt 2021 20:15 – 20 mrt 2021 22:00

Theater De Blauwe Kei, Verlengde Noordkade 10-12, 5462 EH Veghel, Nederland

Wat?

U gaat genieten van de voorstellingen Core, Hopper en Een Romeo En Julia. Aan de hand van anekdotes vertelt choreografe en artistiek leider Lonneke van Leth wat haar inspiratiebronnen waren en welke keuzes ze maakte voor haar choreografieën. De beeldende dansstijl, de humor en haar down-to-earth houding zorgen voor een persoonlijke en verrassende avond met een gevarieerd programma.

“Dans vertelt iets, en dat moet helder zijn. Ik wil me als toeschouwer niet dom voelen”, aldus Lonneke die zweert bij ‘leerbare dans’. “Toegankelijkheid is ideaal om de kunstvorm dans beter te emanciperen. En dat is nodig. Er is veel dans op tv, maar dat zijn in feite videoclips, met een spanningsboog van slechts een paar minuten. Dans in het theater is een heel ander verhaal”.

Delen

bottom of page