top of page

Leth's Dance Zomerkamp (7 - 11 jaar)

Van 11 t/m 15 juli is weer het Leth's Dance Zomerkamp 2022! In het Korzo theater gaan kinderen van 4 t/m 11 jaar aan de slag met dans, theater, choreografie, circus en beeldende kunst.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Leth's Dance Zomerkamp (7 - 11 jaar)
Leth's Dance Zomerkamp (7 - 11 jaar)

Tijd en Locatie

15 jul 2022 09:00 – 17:00

Den Haag, Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag, Nederland

Wat?

LEES MEER OVER HET ZOMERKAMP EN INSCHRIJVEN

Het kamp is inclusief lunch, drinken en (gezonde) tussendoortjes. De kinderen worden elke dag om 9.00 uur verwacht en mogen vanaf 16.30 uur weer opgehaald worden.

13 t/m 15 juli: 7 t/m 11 jaar

Het programma van dit zomerkamp bestaat uit workshops in verschillende dansstijlen zoals hiphop, salsa, klassiek en modern. Daarnaast gaan ze zelf een choreografie maken en gaan ze aan de slag met theaterlessen, dramaturgie, rekwisieten maken en zanglessen. Alle activiteiten werken toe naar een gezamenlijke presentatie welke de kinderen maken onder begeleiding van alle docenten. Na de presentatie volgt nog een gezamenlijke evaluatie met de dramaturg.

Op woensdag zien ze de voorstelling Mijn huis: waar ik niet mag wonen. Het gedanste levensverhaal van de Syrische vluchteling Ramez Kamel. Na de voorstelling leiden onze dansers een nagesprek over het thema van de voorstelling, over de betekenis van vrijheid en thuis: de plek waar jij je veilig voelt en mag zijn wie je bent.  Ter ontspanning doen de kinderen yoga, bootje varen, een picknick in het park en chillen.

Delen

bottom of page