De Grote Olympische Spelshow (première januari 2019)

Het publiek bevindt zich in de setting van een spelshow. 4 dansers op het toneel vormen de panelleden. De show wordt gepresenteerd door een digitale spelshow host die publiek en panelleden meeneemt in de show. Het publiek is de raadgever van het panel, waardoor er veel interactie is tussen de dansers live op het toneel, de acteur op het scherm en het publiek in de zaal.

 

De Grote Olympische Spelshow bestaat uit een humoristische opeenvolging van sportmomenten, maar geeft ook belangrijke momenten uit de geschiedenis van de Olympische Spelen. De digitale host stelt vragen aan zowel panel als publiek en gaat in op vragen zoals waarom er vroeger naakt werd gesport? Waarom worden er soms geen Spelen georganiseerd? En wat is het effect van dopinggebruik voor de atleten en hun sponsordeals?

 

Voorstellingen van Lonneke van Leth typeren zich als verhalend, toegankelijk en beeldend. Met haar humor en treffende muziekkeuzes weet zij menigeen te enthousiasmeren voor moderne dans. De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar, en hun ouders.

 

Première 13 januari 2019 in Theater aan het Spui, Den Haag.

PDF
PERSBERICHT: Lonneke van Leth Dans presenteert De Grote Olympische Spelshow (september 2018)
PDF [204.5 KB]
PDF
PERSBERICHT: Sport en dans komen samen in De Grote Olympische Spelshow! (oktober 2018)
PDF [209.5 KB]
Afbeelding
Campagnebeeld De Grote Olympische Spelshow (zonder logo's en titel)
Afbeelding [818.3 KB]

De Zaak Carmen 2018

De Zaak Carmen begint met de moord op Carmen. Haar minnaar Don José bekent en de zaak lijkt afgedaan. Toch kan de rechercheur die het onderzoek naar de moord leidde, de zaak niet loslaten. Hij wordt door Carmen meegezogen in de afgrond van de menselijke geest waarin zij hem een wereld toont vol geweld, verlangen en vervreemding.

 

De Zaak Carmen komt terug in 2018. Hier kunt u de persberichten met betrekking tot de tour en speciale versie in Hengelo downloaden. Ook kunt u scenefoto's downloaden die u vrij mag gebruiken, vermelding van de fotograaf (Vincent de Kooker) is verplicht.

Interview- en materiaalverzoeken, alsmede pers gerelateerde vragen kunt u sturen naar: publiciteit@lonnekevanleth.nl

 

PDF
Persbericht: Het aftellen tot De Zaak Carmen in Hengelo is begonnen! (september 2018)
PDF [207.9 KB]
PDF
Persbericht: Lonneke van Leth op tournee met De Zaak Carmen (augustus 2018)
PDF [204.0 KB]
PDF
Persbericht: Vijf keer De Zaak Carmen van Lonneke van Leth in Hengelo (augustus 2018)
PDF [211.6 KB]
PDF
E Flyer De Zaak Carmen
PDF [672.5 KB]

De Zaak Carmen scenefoto's (2018)