Home » Nieuwe klassieker Sylphides Belofte

Nieuwe klassieker Sylphides Belofte

Nieuwe klassieker Sylphides Belofte

8 apr. 2017 17:03

Sylphide’s Belofte is een nieuwe voorstelling in de reeks bewerkingen van klassiekers voor de jeugd. Een spannende familievoorstelling vol met dans, muziek, spel en video.

Nu tickets verkrijgbaar!

Sylphide’s Belofte is een nieuwe voorstelling in de reeks bewerkingen van klassiekers voor de jeugd. Een spannende familievoorstelling vol met dans, muziek, spel en video.

James en zijn vriendin Effie gaan trouwen. Op de avond voor de bruiloft zit James voor de open haard als plotseling een sylphide aan hem verschijnt. Deze betoverende nimf danst zo mooi voor de verbaasde James, het is liefde op het eerste gezicht.

De sylphide is tevoorschijn getoverd door de boosaardige heks. Zij wil de dansschoentjes van de sylphide hebben en geeft haar daarvoor in ruil haar vrijheid. 

Maar zodra de sylphide vrij is, danst ze erop los en vergeet ze haar belofte. De heks is boos en besluit de sylphide een lesje te leren. Want wat je belooft moet je nakomen, toch?

Een gedanst sprookje voor de familie, over beloftes nakomen en keuzes maken.

WANNEER KUN JE DE VOORSTELLING ZIEN?

Sylphide’s Belofte speelt op 30 april en 3 mei in Het Nationale Theater (voorheen Theater aan het Spui) en op 7, 14, 21 en 28 mei in het BinkTheater in Den Haag.

KAARTEN

Kaarten voor de voorstelling in Het Nationale Theater zijn verkrijgbaar via de site www.theateraanhetspui.nlVoor de voorstellingen in het BinkTheater kunt u kaarten bestellen via onze site.

 

« Vorige

Lees meer »